voetbalzone

Real Madrid nog geen favoriet: ‘Het hangt allemaal van individuen af’

Erik van Dam17 feb 2016, 22:23
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2016, 22:23
Advertentie

Real Madrid won woensdagavond in de achtste finales van de Champions League met 0-2 bij AS Roma en zette daarmee een prime stap naar de kwartfinales. Toch is Rio Ferdinand nog niet helemaal overtuigd van de kansen van de Koninklijke in Europa, dit seizoen. De Engelse oud-verdediger heeft niet het idee dat Real Madrid een echt collectief is dat voor de eindtrofee kan gaan.

/

“Het verschil tussen bijvoorbeeld Bayern München en Barcelona enerzijds en Real Madrid anderzijds is dat Bayern en Barcelona spelen als een elftal. Bij Real Madrid hangt het toch vooral van individuen af”, sprak Ferdinand bij BT Sport. Namens AS Roma liet Alessandro Florenzi na afloop weten de uitslag niet geheel fair te vinden: in zijn ogen hadden de Italianen meer verdiend dan een 0-2 verlies tegen Real.

“We speelden één van onze beste wedstrijden dit seizoen, tegen een team dat zeker kans maakt om uiteindelijk de beker te pakken”, vond Florenzi. “Maar ja, soms heb je ook wat geluk nodig, want dit resultaat is niet helemaal eerlijk. Onze fans applaudisseerden in elk geval voor ons, daar waren we blij mee”, aldus Florenzi.

Bezig met laden …