voetbalzone

Real Madrid onderhandelt met kwintet en wil door met Danilo

Thijs Post04 jun 2016, 10:10
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2016, 10:10
Advertentie

Vrijwel iedere transferperiode kijkt de voetbalwereld uit naar de bewegingen van Real Madrid, dat in het verleden meerdere keren het absolute transferrecord heeft verbroken. Clubvoorzitter Florentino Pérez is echter niet alleen bezig met het aantrekken van nieuwe wereldsterren; ook wil hij de huidige topspelers langer in Santiago Bernabéu houden.

/

De Spaanse sportkrant AS meldt dat Pérez in onderhandeling is om vijf contracten open te breken en te verlengen. De overeenkomst van Cristiano Ronaldo heeft voor Real Madrid topprioriteit, terwijl Gareth Bale eveneens kan rekenen op een nieuw supercontract. Daarnaast kunnen Isco, Pepe en Jesé Rodríguez rekenen op een aanbieding. De laatste twee hebben een contract tot medio 2017, waardoor Real Madrid ook wel in actie moet komen.

De preses lijkt ook nieuws te hebben voor Danilo, die in 2015 voor liefst dertig miljoen euro werd gekocht van FC Porto. De verdediger maakte in zijn eerste seizoen in de Spaanse hoofdstad geen onuitwisbare indruk en de wetten van een grootmacht als Real kunnen dan keihard zijn. Pérez erkent echter dat Danilo te maken kreeg met veel fysiek ongemak, waardoor de Braziliaan zijn topniveau niet haalde.

Bezig met laden …