voetbalzone

Real Madrid rouwt: 'Di Stéfano was de beste voetballer aller tijden'

Gijs Freriks07 jul 2014, 20:35
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2014, 20:35
Advertentie

Florentino Pérez rouwt om het overlijden van Alfredo Di Stéfano. De clubicoon werd zaterdag in Madrid getroffen door een hartaanval en blies maandag in het ziekenhuis zijn laatste adem uit. Di Stéfano, die 88 jaar oud is geworden, speelde elf jaar voor Real Madrid en won vijfmaal de Europa Cup I en acht landstitels.

voetbalzone

Di Stéfano, tot 2009 decennialang de topscorer aller tijden van De Koninklijke, werd nog geregeld ingezet door Real. Hij was de afgelopen jaren bijvoorbeeld aanwezig bij de spelerspresentaties van onder anderen Ruud van Nistelrooij, Wesley Sneijder en Arjen Robben. "Het is een enorm trieste dag voor Real Madrid en voor de hele voetbalwereld", zegt Pérez.

"Di Stéfano was de belangrijkste speler in de geschiedenis van Real en de beste voetballer aller tijden. Di Stéfano is Real Madrid. Hij heeft in alle uithoeken van de wereld zijn passie voor Real laten blijken. Real Madrid zal Alfredo Di Stéfano, onze erevoorzitter, nooit vergeten", vertelde de voorzitter van de Champions League-winnaar tijdens een persconferentie.

Bezig met laden …