voetbalzone

‘Real Madrid slaat formeel bod van zestig miljoen euro af’

Daniel Cabot Kerkdijk07 jun 2017, 08:35
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2017, 08:35
Advertentie

Real Madrid heeft een formeel bod van zestig miljoen euro op Álvaro Morata afgeslagen, zo schrijven diverse media in Engeland. Het vermeende bod is afkomstig van Manchester United en staat los van de interesse van de kersverse Champions League-winnaar in David de Gea. Real Madrid hanteert naar verluidt een fiks hogere vraagprijs voor Morata.

Media in Spanje, Engeland en Italië maken melding van een vraagprijs van negentig miljoen euro. Morata kan ook terugkeren naar de Serie A, waar AC Milan meer dan gemiddelde belangstelling heeft. De 24-jarige aanvaller speelde eerder twee seizoenen voor Juventus. Na 93 wedstrijden, 27 doelpunten, 19 assists, twee landstitels en twee bekers werd hij door Real Madrid voor dertig miljoen euro teruggekocht.

Morata had afgelopen seizoen een uitstekend moyenne, met 20 treffers in 42 officiële duels. Daarnaast waren enkele doelpunten van doorslaggevende waarde in het veroveren van de landstitel en de Champions League. Toch krijgt Karim Benzema vaak de voorkeur van Zinédine Zidane en moet Morata genoegen nemen met invalbeurten en/of een basisplaats in minder belangrijke wedstrijden van los Merengues.

Bezig met laden …