voetbalzone

Real Sociedad bestrijdt vuur met vuur in dispuut met Claudio Bravo

Erik van Dam23 jun 2015, 18:42
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2015, 18:42
Advertentie

Real Sociedad is niet van plan Claudio Bravo een bedrag van 1,3 miljoen euro uit te keren. De Chileense doelman claimt dat hij recht heeft op die som, omdat hij met los Txuri-Urdin afsprak dat hij tien procent van de transfersom zou krijgen bij een vertrek uit Baskenland. Vorig jaar zomer was het zover en kocht Barcelona hem voor dertien miljoen euro. Bravo heeft echter geen cent gezien.

voetbalzone

Eerder deze week bracht AS naar buiten dat de 32-jarige Bravo zijn oude club voor de rechter daagt. Hij heeft Barcelona bovendien gevraagd om ook te getuigen, omdat hij meent dat zijn huidige club weet had van de gang van zaken en de gemaakte afspraken. Real Sociedad is zich echter van geen kwaad bewust en zegt dat Bravo nergens meer recht op heeft.

Sport stelt dat Real Sociedad een gesprek heeft gehad met de advocaat of zaakwaarnemer van Bravo en dat daarin geen bevredigende oplossing is gevonden. De club blijft erbij dat Bravo nergens recht op heeft. Blijkbaar staat de afspraak niet zwart op wit en heeft Sociedad het gevoel dat het een sterke zaak heeft. De club laat via de officiële kanalen weten dat Bravo het gevecht via de ‘relevante kanalen’ mag doorzetten.

Bezig met laden …