voetbalzone

Real verlengt opnieuw contract van talent: Cheryshev tekent voor vier jaar

Bart Kruyt25 jul 2013, 14:52
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2013, 14:52
Advertentie
/

Real Madrid maakte woensdag al bekend dat Jesé Rodriguez de club langer trouw blijft en komt een dag later opnieuw met contractnieuws. De Koninklijke meldt via de officiële kanalen dat Denis Cheryshev een nieuwe, vierjarige verbintenis heeft getekend in het Santiago Bernabéu. De talentvolle Rus ligt nu tot medio 2017 vast bij Real.

Cheryshev had nog een eenjarig contract bij de Spaanse recordkampioen, maar de technische leiding ziet het in de technicus zitten. De Rus speelt normaal gesproken als spits als linksbuiten, maar omdat Carlo Ancelotti rekening houdt met een vertrek van Fábio Coentrao, heeft de coach Cheryshev tegen Bournemouth FC en Olympique Lyon uitgeprobeerd als linksback. Ancelotti is wel te spreken over de jongeling en heeft vertrouwen in Cheryshev.

De 22-jarige aanvaller speelt al sinds 2002 in de jeugdopleiding van Real Madrid en kwam tot reeds 95 competitiewedstrijden voor Real Madrid Castilla, het tweede elftal van de Koninklijke, dat in de Segunda División uitkomt. Diverse clubs willen Cheryshev graag voor een seizoen huren, maar het lijkt erop dat Ancelotti de jongeling bij de eerste selectie wil betrekken.

Bezig met laden …