voetbalzone

Real verliest opeens drie keer op rij: 'Ik maak me geen enkele zorgen'

Bart Kruyt09 jan 2015, 16:00
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2015, 16:00
Advertentie

Real Madrid wist de laatste 22 (!) wedstrijden in 2014 te winnen en leek simpelweg niet te stoppen. De start van het nieuwe kalenderjaar is echter erg teleurstellend: Real verloor eerst een oefenduel van AC Milan, ging vervolgens in de competitie onderuit tegen Valencia en woensdag ging het ook nog eens mis tegen Atlético Madrid, in de Copa del Rey. Carlo Ancelotti blijft rustig.

voetbalzone

Real is het niet gewend om drie wedstrijden op rij te verliezen, maar Ancelotti heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg zich snel zal herpakken. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Espanyol. "Het is voor een team dat zoveel gewonnen heeft normaal dat er nu kritiek is", zei Ancelotti op zijn persconferentie van vrijdag. "Iedereen moet in de spiegel kijken en zoeken naar een oorzaak."

"Ik maak me geen enkele zorgen, want ik ken dit team goed en weet dat al mijn spelers erg serieus en professioneel zijn", vervolgde Ancelotti. "We zitten even in een moeilijke periode, maar dat is heel normaal. Zaterdag spelen we onze eerste thuiswedstrijd van dit jaar en we willen winnen voor onze supporters. We hebben nog een kleine voorsprong in de competitie en willen die in ieder geval behouden." Achtervolger Barcelona speelt zondag de topper tegen Atlético Madrid.

Bezig met laden …