voetbalzone

Real verstevigt lijstaanvoerderschap

01 dec 2007, 21:53
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2007, 21:53
Advertentie
Real Madrid heeft zijn leidende positie in de Primera Divisióm verstevigd. De club uit de Spaanse hoofdstad behaalde een soepele thuisoverwinning op Racing Santander. Voor Sevilla blijft het momenteel kwakkelen. De ploeg van Khalid Boulahrouz ging ten onder bij Almería.

Real Madrid - Rancing Santander 3-1
In het Santiago Bernabéu was De Koninklijke veruit de betere ploeg en nam het al vroeg afstand van de opponent. Raúl bleek na vier minuten spelen het eindstation van een Madrileense counter. Niet veel later plantte Racing-speler Sergio Sánchez de bal in het verkeerde doel.

In het tweede bedrijf tekende Raúl (70’) voor zijn achtste seizoenstreffer door een vrije trap succesvol te benutten. Pedro Munitis deed kort daarna nog wat terug namens Racing, maar de wedstrijdspanning zou niet meer terugkeren.

Real-trainer Bernd Schuster had een basisplaats voor Ruud van Nistelrooy en Wesley Sneijder gereserveerd. De laatstgenoemde werd na rust voor Javier Saviola gewisseld. Arjen Robben mocht het laatste kwartier invallen. Royston Drenthe had de beschikking over een tribunestoel.

Almería - Sevilla 1 -0
Voor de Andalusiërs betekende het de derde opeenvolgende nederlaag in de competitie. Verdediger Santiago Acasiete velde Sevilla in de slotminuten door met het hoofd voor de eindstand te zorgen.

In het Juegos Mediterráneos, waar verdediger Daniel Alves met twee keer geel van het veld werd gestuurd, behoorde Boulahrouz niet tot de selectie van Sevilla.
Bezig met laden …