voetbalzone

‘Real weet dat het fout zat, ik denk niet dat hij ooit nog terug zal keren’

Robin Bruggeman17 okt 2018, 19:08
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2018, 19:08
Advertentie

James Rodríguez staat, ondanks dat hij momenteel aan zijn tweede seizoen bij Bayern München bezig is, nog altijd onder contract bij Real Madrid. Der Rekordmeister kan de huur van de Colombiaan voor naar verluidt 42 miljoen euro echter omzetten in een permanente overstap en Carlos Valderrama verwacht niet dat zijn landgenoot nog terug zal keren in het Santiago Bernabéu.

“Het lijkt erop dat James zich goed voelt bij Bayern München. Hij is vooralsnog niet teruggekeerd bij Real Madrid en ik denk niet dat dat ooit nog zal gebeuren. Wat James in zijn eerste jaar onder Carlo Ancelotti deed was geweldig, want niemand had verwacht dat hij zo zou spelen toen hij bij Real kwam”, vertelt de icoon van het Colombiaanse voetbal in gesprek met ESPN.

“Ik wist wat hij kon, aangezien ik hem al vele jaren ken en ik altijd veel vertrouwen in hem heb gehad. Hij draaide toen een geweldig seizoen. Wat daarna gebeurde was vreemd. Ik begreep er niets van en de rest van Colombia ook niet”, vervolgt Valderrama. De voormalige middenvelder snapt de beslissing van de Koninklijke om afscheid te nemen van James dan ook niet.

“Real Madrid zal zich nu ook zeker realiseren dat zij een vergissing hebben begaan. Ze hebben afscheid genomen van een geweldige speler, een speler met grote kwaliteiten die het niet alleen in Madrid heeft laten zien, maar ook tijdens WK’s. Het is erg mooi voor het Colombiaanse volk om dit soort spelers te zien”, sluit hij af. James beschikt nog over een tot 2021 doorlopend contract in Madrid, maar de kans lijkt groot dat Bayern zal besluiten om hem definitief in te lijven.

Bezig met laden …