voetbalzone

‘‘Rebel’ keert niet terug naar Valencia en wil naar Man United’

Thijs Post14 jul 2015, 15:04
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2015, 15:04
Advertentie

Dat Manchester United op zoek is naar een topverdediger is geen geheim. Mats Hummels lijkt van de lijst te zijn afgestreept, maar Sergio Ramos en Nicolás Otamendi worden nog wel stevig in verband gebracht met de club. Laatstgenoemde lijkt nu een transfer te willen forceren: volgens het dagblad Marca probeert Otamendi zich onmogelijk te maken bij zijn huidige werkgever Valencia.

voetbalzone

Het grootste dagblad van Spanje noemt Otamendi ‘een rebel’, omdat de international van Argentinië weigert om terug te keren naar Valencia. Op 27 juli zal hij zich sowieso moeten laten zien, omdat hij dan verwacht wordt op de training. Otamendi heeft zijn familie echter al opdracht gegeven om voorbereidingen te treffen voor een transfer: zo gaan zijn huis en zijn auto in de verkoop.

De Valenciaanse krant SuperDeporte meldde maandag dat Manchester United gesprekken heeft gevoerd met superzaakwaarnemer Jorge Mendes. The Red Devils hopen dat Mendes een transfer kan forceren. De verdediger heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van vijftig miljoen euro.

Bezig met laden …