voetbalzone

'Rebelse Taarabt maakt zich op trainingskamp wederom onmogelijk'

Daniel Cabot Kerkdijk11 jul 2013, 00:25
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2013, 00:25
Advertentie
/

Adel Taarabt speelt komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet voor Queens Park Rangers. Britse media schrijven donderdag dat de middenvelder zich onmogelijk heeft gemaakt op het trainingskamp van de Championship-club. De Londenaren zijn inmiddels bereid om te luisteren naar biedingen voor Taarabt.

Taarabt zou op het trainingskamp in Devon te laat voor een training zijn verschenen en daarmee de woede van manager Harry Redknapp op de hals hebben gehaald. Twee maanden geleden verscheen de Marokkaans international immers evenmin op tijd voor een training en weigerde hij op de weegschaal te gaan staan. Dat leverde de rebelse middenvelder destijds een boete van liefst 75.000 euro op.

Redknapp heeft Taarabt, 24 jaar, inmiddels naar huis gestuurd: de manager van the Hoops wil alleen gemotiveerde spelers onder zijn hoede hebben. QPR wil immers binnen een jaar naar de Premier League terugkeren. De Londenaren namen eerder al afscheid van Christopher Samba en Djibril Cissé en zullen in de komende weken mogelijk ook Loïc Rémy en Júlio César uitzwaaien.

Bezig met laden …