voetbalzone

Rechtsback met één minuut in Champions League kiest voor Oss

Erik van Dam26 jun 2012, 12:05
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2012, 12:05
Advertentie

Mitch Stockentree vervolgt zijn profcarrière in het shirt van FC Oss. De 21-jarige rechtsback vertrekt bij FC Twente, waar hij de laatste twee jaar deel uitmaakte van de A-selectie. Stockentree mocht in het seizoen 2010/11 debuteren onder Michel Preud'homme, maar kreeg daarna geen kansen meer onder Co Adriaanse en Steve McClaren.

Stockentree maakte in november 2010 zijn opwachting in de Champions League-wedstrijd tussen FC Twente en Werder Bremen. Een minuut voor het eindsignaal liet Preud'homme de jonge verdediger invallen bij een voorsprong van 0-2 in Duitsland. Nadien zaten er geen speelminuten meer in het vat voor de Enschedeër, die Roberto Rosales en Tim Cornelisse voor zich moest dulden op zijn positie.

Nu heeft hij voor twee jaar getekend bij FC Oss, dat afgelopen seizoen als veertiende eindigde in de Jupiler League. “Deze stap voelt goed. FC Oss staat me als gezonde club aan en heeft me heel gastvrij ontvangen. Ik wil aan het publiek laten zien wat ik in huis heb en hoop een mooi seizoen te mogen draaien met veel speelminuten”, zegt Stockentree hoopvol.

Bezig met laden …