voetbalzone

'Recordaankoop United akkoord met PSG over vijfjarig contract'

Bart Kruyt14 jul 2015, 11:53
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2015, 11:53
Advertentie

Ángel Di María is met een transfersom van 75 miljoen euro de duurste speler uit de geschiedenis van Manchester United, maar het is nog maar de vraag of de aanvaller langer dan een jaar bij de Engelse recordkampioen zal blijven. El Fideo wordt al geruime tijd in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Di María zou wel wat voor een verhuizing naar Frankrijk voelen.

voetbalzone

Het eerste jaar in Engeland is de Argentijns international behoorlijk tegengevallen. Volgens Le Parisien wil Di María graag vertrekken en heeft hij met PSG al een akkoord bereikt over een vijfjarig contract. De kampioen van Frankrijk moet het nu nog eens zien te worden met United over een transfersom. Er wordt gesproken over een bedrag van zestig miljoen euro, wat betekent dat United een verlies van vijftien miljoen accepteert.

PSG wilde Di María eigenlijk vorig jaar al overnemen van Real Madrid, maar kon zich dit door de regels van Financial Fair Play niet veroorloven. Nu is een transfer wél mogelijk voor de steenrijke Fransen. Laurent Blanc gaf afgelopen weekend al toe dat hij gecharmeerd is van de 27-jarige Di María: "Ja, ik bewonder hem. Di María is fantastisch. We hebben nu misschien iets meer mogelijkheden op de transfermarkt, maar er liggen meer kapers op de kust. En laten ook niet vergeten dat United destijds een fortuin heeft betaald voor Di María."


Bezig met laden …