voetbalzone

Red Bull Salzburg lijkt Stevens 'fantastisch'

20 apr 2009, 23:55
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2009, 23:55
Advertentie
Red Bull Salzburg ontkende al diverse malen dat het Huub Stevens naar Oostenrijk wil halen, maar de Nederlandse trainer hoopt dat de clubleiding daar nog eens een nachtje over wil slapen. Stevens heeft wel zin in een avontuur in de Mozartstad, maar schermt ook met de interesse van andere clubs. “Ik zeg dus niet: Salzburg heeft belangstelling. Als ik dat zeg, kan de andere partij gepikeerd reageren.”



Stevens wordt in Oostenrijk genoemd als de ideale opvolger van Co Adriaanse en volgens geruchten heeft de Limburger al gesproken met de steenrijke eigenaar Didi Mateschitz. Red Bull ontkende deze berichtgeving echter en stelde dat Stevens niet in beeld was. "Er is nog niets besloten en dat zal ook niet in de komende dagen of zelfs weken gebeuren. Hooguit aan het eind van het seizoen", zo viel te lezen in een verklaring.

De hoofdrolspeler zelf houdt zich op de vlakte, maar zegt wel dat hij de uitdaging aan zou willen gaan. “Dat zou ik fantastisch vinden, zeker voor die mensen”, zegt Stevens in gesprek met Sportweek. Maar begrijp me niet verkeerd, ík heb geen namen van clubs genoemd. Ik zeg wel: ik zoek de club die het beste bij mij en mijn familie past. Ik wil er in elk geval alle tijd voor nemen.”

Stevens, die sinds zijn vertrek bij PSV zonder werk zit, zegt dat ‘de bal bij hem ligt’. “Als ik een aanbieding krijg uit Oostenrijk, dan weeg ik die af tegen de andere aanbiedingen”, meldt de oefenmeester, die naar verluidt ook een aanbieding uit een exotisch land op zak heeft. “In de komende weken weten we meer.”
Bezig met laden …