voetbalzone

Red Bull Salzburg ontbindt contract Bobson

15 jan 2009, 13:23
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2009, 13:23
Advertentie
Red Bull Salzburg heeft de verbintenis van Kevin Bobson met onmiddellijke ingang laten ontbinden. Dat meldt de Oostenrijkse club donderdagmiddag via de officiële kanalen. De aanvaller was om privé-redenen al uit op een terugkeer naar de Nederlandse velden. Vooralsnog heeft geen enkele club interesse getoond.

Co Adriaanse gunde de 28-jarige vleugelaanvaller dit seizoen geen speeltijd. De coach liet eerder al weten dat hij niet moeilijk zou doen als zich een belangstellende club voor Bobson zou melden. Uiteindelijk hebben de betrokken partijen besloten om de verbintenis, die afgelopen zomer in werking trad, per direct te laten ontbinden.

"Kevin wil op dit moment graag dicht bij zijn familie zijn,” zei zaakwaarnemer Louis Laros eerder. “Op dit moment is het alleen heel moeilijk om in de Eredivisie wat voor hem te vinden, dus de kans dat het ook daadwerkelijk doorgaat is niet al te groot." Bobson arriveerde afgelopen zomer transfervrij, nadat hij met oog op een buitenlands avontuur weigerde zijn contract bij NEC te verlengen.
Bezig met laden …