voetbalzone

Reden vertrekwens Danilo bij Feyenoord wordt duidelijk: nieuwe salaris lekt uit

Mart van Mourik23 jul 2023, 20:56
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2023, 20:56
Advertentie

Danilo kan zijn huidige salaris verdubbelen als hij naar Rangers vertrekt, zo onthult De Telegraaf zondagavond. Eerder op de avond meldde het Algemeen Dagblad al dat de Schotten met een vierde en laatste bod hebben aangeklopt bij Feyenoord, dat eerder niet bereid was om te onderhandelen over een transfer. De spits wil zelf graag vertrekken uit De Kuip.

Volgens de berichtgeving kan Danilo in Glasgow een weeksalaris van circa 45.000 euro gaan opstrijken: het dubbele van wat hij nu bij Feyenoord verdient. Daarmee lijkt de reden achter de wens van de Braziliaan om te vertrekken uit Rotterdam meer dan duidelijk. Danilo houdt er zelf rekening mee dat Feyenoord inmiddels wél bereid is om hem te laten vertrekken.

Eerder was ook de hoogte van het nieuwe bod onbekend, maar ondertussen is duidelijk dat Rangers bereid is rond de zeven miljoen euro te betalen. Volgens De Telegraaf is het voldoende om de Rotterdamse clubleiding te overtuigen van het verkopen van Danilo. Maandag wordt het bod binnenskamers besproken en de verwachting is dat men akkoord zal gaan met een transfer.

Feyenoord lijkt al voor te sorteren op een vertrek van de 24-jarige centrumspits, want zaterdag maakte 1908.nl al bekend dat men interesse heeft in de diensten van Sydney van Hooijdonk. Ook werd Cercle Brugge-spits Ayase Ueda al gelinkt aan de Rotterdammers.

Bezig met laden …