voetbalzone

Redknapp denkt nu al aan definitief verblijf van Beckham bij Spurs

Bart Kruyt09 jan 2011, 10:05
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2011, 10:05
Advertentie

Tottenham Hotspur wil David Beckham zondag presenteren als eerste, en als we Harry Redknapp mogen geloven ook direct de laatste, aanwinst van de winterse transfermarkt. De middenvelder zal tot maart verhuurd worden door LA Galaxy, waar zijn contract in november afloopt. Redknapp sluit niet uit dat hij Beckham hierna definitief terug zal halen naar Engeland.

/

De 35-jarige Engelsman staat voor zijn vijfde en vermoedelijk laatste seizoen bij LA Galaxy. “Natuurlijk is het een mogelijkheid om hem in november transfervrij vast te leggen”, zei Redknapp. “Als hij inderdaad een paar weken voor ons gaat spelen en het goed doet, dan sluit ik dat niet uit. Maar hij zal dan wel meer aanbiedingen krijgen. Ik verwacht dat men hem in Qatar wel wil hebben. Sowieso is David een speler die over de hele wereld gewild is.”

Volgens Engelse media zit Beckham zondagmiddag op de tribune bij de bekerwedstrijd tussen Tottenham en Charlton Athletic. “Het zou erg goed zijn om hem erbij te hebben”, vervolgde Redknapp. “Ik denk dat hij goed zal liggen in de kleedkamer en de andere spelers kan helpen. Hij heeft veel ervaring en weet wat het is om prijzen te winnen. Zowel binnen als buiten het veld kan hij van grote waarde voor ons zijn.”

Bezig met laden …