voetbalzone

Redknapp niet blij met ongelukkige uitspraken verhuurde O'Hara

Bart Kruyt23 mrt 2010, 20:38
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2010, 20:38
Advertentie

Jamie O’Hara heeft zich niet geliefd gemaakt bij Harry Redknapp. De middenvelder van Portsmouth zei te hopen dat Fulham Tottenham Hotspur uitschakelt in de FA Cup, omdat hij anders niet speelgerechtigd is voor de halve finale op Wembley. “Dat had hij niet moeten zeggen”, zei een ietwat gepikeerde Redknapp.

/

O’Hara wordt dit seizoen door Portsmouth gehuurd van Tottenham, dat in de kwartfinale van de FA Cup nog moet zien af te rekenen met Fulham. Wanneer The Spurs weten te winnen, treffen zij in de halve finale de tijdelijke werkgever van O’Hara. Bij de huurovereenkomst werd echter afgesproken dat de middenvelder geen wedstrijden tegen Tottenham zou spelen.

De Engelsman, al sinds zijn jeugd fan van Tottenham, zit daardoor in een ongemakkelijke spagaat. “Het is erg vreemd om mee te maken, maar voor het eerst in mijn leven hoop ik dat Tottenham een wedstrijd verliest”, zei O’Hara. “Ik wil dolgraag op Wembley spelen en proberen om de finale van de FA Cup te bereiken. Daarom duim ik voor Fulham.”

Redknapp is niet blij met deze uitspraken en stelt dat O’Hara niet moet vergeten bij welke club hij onder contract staat. “Het was niet slim van Jamie”, zei de coach van Tottenham. “Ik begrijp wel waar zijn uitspraken vandaan komen, maar hij is nog altijd een speler van Tottenham en komt na de zomer weer terug naar ons. Hij moet dus oppassen met wat hij zegt, maar ik begrijp zijn dubbele gevoelens wel.”

Bezig met laden …