voetbalzone

Redknapp sluit rentree Campbell bij Spurs uit

24 sep 2009, 08:09
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2009, 08:09
Advertentie
Sol Campbell hoeft niet te rekenen op een aanbieding van Tottenham Hotspur. De ervaren verdediger leverde al na één wedstrijd zijn contract in bij Notts County en kon volgens Britse media aan de slag bij The Spurs, die niet ruim in de verdedigers zitten. Manager Harry Redknapp sluit de komst van Campbell echter uit.



Bij Tottenham zitten Jonathan Woodgate, Michael Dawson, Ledley King en Sebastien Bassong in de ziekenboeg en Redknapp ziet de noodzaak van een extra verdediger. Nu Campbell transfervrij is leek een samenwerking realistisch te zijn, maar de oefenmeester ziet dat anders. Campbell, die in 2001 de overstap van Tottenham naar Arsenal maakte, hoeft geen aanbieding van zijn voormalig werkgever te verwachten.

“Het is absoluut uitgesloten dat Sol ooit nog voor Tottenham Hotspur zal gaan spelen”, schreef Redknapp in zijn column in The Sun. “De fans zijn de transfer van Sol naar Arsenal nog niet vergeten en dus ligt een terugkeer te gevoelig. Bovendien kan ik Campbell helemaal niet tussentijds aantrekken. Hij heeft weliswaar geen club, maar ik mag enkel spelers halen die afgelopen zomer zonder club zaten.”

Campbell was weliswaar zo’n speler, maar zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij het ambitieuze Notts County. Na het duel met Morecambe, waarin de robuuste mandekker zich niet wist te onderscheiden, kwam hij er echter achter dat dit geen fijne beslissing was geweest. Campbell vroeg het bestuur om zijn contract na drie weken weer te ontbinden. Met tegenzin werd dit voorstel geaccepteerd.
Bezig met laden …