voetbalzone

Redknapp: 'Supporters van Arsenal willen prijzen zien, geen kinderen'

Daniel Cabot Kerkdijk21 sep 2010, 17:01
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 17:01
Advertentie

Harry Redknapp heeft in de aanloop naar het Carling Cup-duel tegen Arsenal uitgehaald naar Arsène Wenger. De trainer van Tottenham Hotspur vindt dat Wenger ook de Carling Cup serieus moeten nemen. De afgelopen seizoenen liet de Arsenal-trainer voornamelijk jeugdspelers opdraven in het bekertoernooi. Redknapp vindt dit onzin. “Fans willen prijzen zien, geen kinderen.”

/

Redknapp, die de finale van de Carling Cup met de Spurs in 2009 verloor van Manchester United, liet weten dat hij altijd voor de overwinning speelt. “Je moet willen winnen. De supporters zien hun club ook graag winnen en prijzen pakken. De Carling Cup hoort daar ook bij."

Het lijkt erop dat Wenger tegen Tottenham Hotspur wederom een beroep zal doen op enkele jeugdspelers. Havard Nordtveid, Chukwuemeka Aneke, Craig Eastmond, Jay Emmanuel-Thomas en Benik Afobe zijn door de Fransman in de wedstrijdselectie opgenomen. Redknapp zou zich niet kunnen plaatsen in de positie van Wenger. “Ik hoef geen complimenten voor het opstellen van kids."

Vijf jaar geleden won Arsenal voor het laatst een prijs. De FA Cup werd toen aan de prijzenkast toegevoegd. Ondanks de inzet van veel jonge spelers, kan Arsenal terugkijken op redelijke resultaten in de Carling Cup. In 2007 werd de finale verloren van Chelsea en van Wigan Athletic (2008) en Tottenham Hotspur (2009) werd in de halve finale verloren.

Bezig met laden …