voetbalzone

Redknapp: ‘We dachten dat Muamba het ziekenhuis niet zou halen’

Thijs Post25 mrt 2012, 14:57
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2012, 14:57
Advertentie

Dinsdag staat er in het kader van de FA Cup een bijzondere ontmoeting op het programma: Tottenham Hotspur speelt in eigen huis tegen Bolton Wanderers, het duel dat tien dagen daarvoor nog werd stilgelegd door het drama rond Fabrica Muamba. De Bolton-middenvelder kreeg en hartaanval. Volgens Rafael van der Vaart wordt het voor beide ploegen ‘moeilijk’.

/

“Ik ben blij dat het steeds beter gaat met die jongen, dat is goed om te horen”, laat de Nederlander optekenen in de Engelse media. “Muamba zit in de harten van de mensen bij Bolton, maar ook bij ons. Het is wel een wedstrijd die we moeten en willen winnen.” Manager Harry Redknapp spreekt van ‘een wonder’.

“Toen ik die jongen in de tunnel zag gaan, en ik sprak met onze clubdokter, was hij weg. Hij was weg. We dachten allemaal dat hij het ziekenhuis niet zou halen, of dat hij de nacht niet zou doorkomen. Als hij uit het ziekenhuis komt, is dat geweldig. Het is sowieso bijzonder dat een hart zo lang kan stoppen en weer aan kan slaan”, aldus Redknapp.

Bezig met laden …