voetbalzone

Redknapp wil interessante Sandro zelf gaan bekijken

Bart Kruyt27 okt 2009, 07:09
Laatst bijgewerkt: 27 okt 2009, 07:09
Advertentie

De interesse van Tottenham Hotspur in de Braziliaan Sandro blijkt meer te zijn dan slechts een gerucht. Harry Redknapp, coach van The Spurs, geeft maandagavond openlijk toe dat zijn werkgever de talentvolle middenvelder graag wil aantrekken. “We hebben hem een paar keer bekeken en hij kan geweldig voetballen”, zei Redknapp tegen de BBC.

Sandro is een twintigjarige middenvelder van Internacional de Porto Alegre, waar hij vlak voor de defensie speelt. De Braziliaan maakte onlangs voor het eerst zijn opwachting in de nationale ploeg en staat volgens geruchten ook in de belangstelling van Barcelona en Real Madrid. Zij schrokken echter af van de vraagprijs van twintig miljoen euro.

Ook voor Tottenham is dit veel geld, maar de Engelsen denken dat er wel te onderhandelen valt. “Ik wil graag binnenkort zelf naar Brazilië om hem eens te bekijken”, zei Redknapp. “Daarna moeten we beslissen of we de voorzitter de deal laten beklinken.” Verhalen in de Engelse pers melden dat Tottenham bereid is om tot zestien miljoen euro te gaan voor de veelbelovende Sandro.

Bezig met laden …