voetbalzone

Regattin uitzinnig na ingenieuze omhaal in negentigste minuut

Erik van Dam20 aug 2011, 23:12
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2011, 23:12
Advertentie

Adrien Regattin koos wel een heel mooie gelegenheid én manier uit, om zijn allereerste doelpunt voor Toulouse te maken. De negentienjarige middenvelder kreeg vorig seizoen mondjesmaat wat speeltijd en de hoop van de club is, dat de Fransman dit seizoen definitief doorbreekt. Gezien zijn gelijkmaker (1-1) tegen Olympique Nice, zaterdagavond, is hij op de goede weg.

Lange tijd zag het er niet naar uit dat de wedstrijd tussen les Aiglons en le Téfécé nog in zo'n mooie climax zou eindigen. Anthony Mounier had op de halfuurgrens voor 1-0 gezorgd en, met de blessuretijd onderweg, leek iedereen zich neer te leggen bij de eindstand. Toulouse speelde zelfs al met één man minder, nadat Ahmed Soukouna zijn tweede geel pakte.

Regattin besloot echter dat het zíjn avond zou worden. De middenvelder kreeg de bal met de rug naar het doel aangespeeld, wipte die op en liet zich toen naar achteren vallen. Met de rechtervoet joeg hij de bal vol richting doel en de stuit verraste keeper David Ospina. Regattin rende uitzinnig van vreugde weg en bezorgde Toulouse met zijn fraaie omhaal alsnog een punt.

Bekijk hier de omhaal van Adrien Regattin:

Bezig met laden …