voetbalzone

‘Regelgeving zit Chelsea dwars: goalgetter mag niet worden verhuurd’

Gijs Freriks05 jan 2015, 21:20
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2015, 21:20
Advertentie

Chelsea hoopt Andrej Kramaric deze maand over te nemen van HNK Rijeka en zou de aanvaller direct weer willen verhuren aan Leicester City, maar dat feest gaat waarschijnlijk niet door. De Daily Mirror meldt namelijk dat het clubs uit de Premier League wordt verboden om een speler aan een competitiegenoot te verhuren, die nog in dezelfde transferperiode is gecontracteerd.

voetbalzone

Als die berichtgeving van de tabloid klopt, dan moeten de betrokken partijen dus een andere oplossing zien te vinden. Rijeka zou een bod van Leicester op Kramaric van negen miljoen euro exclusief drie miljoen aan variabelen hebben geaccepteerd, maar de speler zou zijn zinnen op Chelsea hebben gezet. Een eerste bod van de Londenaren, ter waarde van drieënhalf miljoen exclusief twee miljoen bonussen, zou door Rijeka echter zijn afgeslagen. Desondanks stapte Krama maandag op het vliegtuig naar Londen.

De Kroatisch international wilde daar in gesprek met Jutarnji List echter niet veel over kwijt: “Het spijt me dat ik niets kan zeggen. We gaan in Londen wat dingen voor een werkvergunning regelen. Dat moet lukken. Het wordt niet makkelijk, maar het is ook niet onmogelijk. We zien wel hoe het allemaal afloopt.” Kramaric staat ervoor open om zich een half jaar aan Leicester te laten verhuren, maar zou zich wel per se aan Chelsea willen verbinden. Desondanks sluit de eerder genoemde krant niet uit dat de goaltjesdief een u-turn maakt en mogelijk een vast contract tekent bij Leicester. Aangezien die club meer geld biedt dan Chelsea, zou ook Rijeka daar erg tevreden mee zijn.


Bezig met laden …