Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde

Laatste update:

Tijjani Reijnders zocht dinsdag na afloop van de pijnlijke nederlaag met het Nederlands elftal tegen Oostenrijk naar een verklaring. De middenvelder van AC Milan sprak voor de camera van Voetbalzone van een off-day van het hele team en maakte daarnaast een hele opmerkelijke verspreking.

"Ik denk dat bijna iedereen een offday had", zei Reijnders voor de camera van Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters. "Wij hebben Tsjechië er zelf heel goed uit laten zien", aldus Reijnders, die natuurlijk Oostenrijk bedoelde.

Het foutje van Reijnders roept bij sommige supporters een trauma op aan EURO 2020, dat vanwege covid een jaar later werd gespeeld. Nederland werd toen zeer verrassend in de achtste finale uitgeschakeld door Tsjechië, dat na een rode kaart voor Matthijs de Ligt met 2-0 te sterk bleek. Reijnders was toen overigens nog geen international en was dus niet aanwezig op dat toernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op basis van de poulewedstrijden zit je beste middenveld misschien wel thuis met Koopmeiners/de Jong/Wieffer (Schouten is buiten gister desondanks prima). Vind Reijnders stiekem echt een drama van een toernooi spelen, dit past er mooi bij.

26 juni 2024 om 17:29

Wat nog een groter raadsel is, is dat Gravenberch nog geen seconde heeft mogen spelen. En dat terwijl je middenveld al drie wedstrijden op rij totaal niet overtuigd. Is Gravenberch dat echt zoveel slechter geworden sinds zijn tijd bij Ajax? Destijds was het gewoon een erg goede voetballer, beter dan de spelers die nu allemaal wel de kans krijgen.

26 juni 2024 om 17:35

Nee, maar hij was bij Ajax al niet echt een kandidaat international. En hij is daar veel te snel weggegaan.

26 juni 2024 om 17:35

Vooal ook omdat Wijnaldum in de eerste twee wedstrijden al steeds werd afgetroeft op snelheid, felheid en noem maar allemaal op. En dan vervolgens tegen Oostenrijk met de felste pressie etc. hem gewoon weer inbrengen. Aan een Gravenberch heb je dan toch veel meer?

26 juni 2024 om 17:38

Het feit dat Gravenberch nog geen minuut heeft gespeeld terwijl Wijnaldum al bijna aan een hele wedstrijd zit is schandalig inderdaad. Alleen denk ik dat Gravenberch ook niet de oplossing is. Mijn inziens ook net iets te veel mooi weer. Vlak voor het toernooi zag ik de naam Matusiwa voorbij komen. Dat is de enige speler die ik zo snel kan bedenken die dit Nederlandse middenveld van het benodigde gif had kunnen voorzien.

26 juni 2024 om 19:56

Als je ziet waar je gisteren met Veerman overal tekort in kwam, dan is Gravenberch juist de oplossing. die kan een mannetje passeren en met een demarrage een middenveld oversteken. Dat mis je nu enorm, zeker omdat Reijnders dat niet laat zien en vaak hoger op het veld speelt.

26 juni 2024 om 17:35

Middenvelders werden zoek gelopen.
Achterhoede stond dan ook verkeerd veel te veel ruimte gegeven.

26 juni 2024 om 20:12

Gewoon lekker 4-4-2 ruit spelen

Verbruggen
Dumfries
De Ligt
Van Dijk
Aké
F. De Jong
T. Koopmeine
T. Reijnders
Xavi
Zirkzee
Gakpo

Zijn reactie is precies zoals hij speelde. Verward en zonder overtuiging.

26 juni 2024 om 18:04

Hij is tureluurs gespeeld, zeker de eerste helft. Suffe verspreking wel. Hoe kom je er ook bij?

28 juni 2024 om 15:41

En mensen die goed spelen verspreken zich nooit ? Het verband leggen tussen de twee is een beetje onnodig.

Dit zegt alles over hoe enorm onprofessioneel deze jongens zo'n toernooi beleven.

Dit is meer dan een verspreking. Dit is mindset.

26 juni 2024 om 17:46

Het raarste is nog om te zeggen dat Oostenrijk alleen goed leek door Nederland zelf... Redelijke afgunst richting Oostenrijk, die speelden gewoon weer een prima pot en ze werken elke wedstrijd keihard. Dat heeft helemaal niks met de onkunde van NL zelf te maken.

26 juni 2024 om 17:59

Ben ik niet met je eens. De kwaliteit van Oostenrijk is het druk zetten, maar de kwaliteit van Nederland is juist het onder die druk uit spelen. Vooral met middenvelders als Reijnders en Schouten is dat normaal juist een kwaliteit van ons. Hadden gister ook verdedigers als Ake, die normaal de rust zelve zijn die ineens de bal recht in de voeten van de tegenstander schoven. Als die net als altijd gewoon rustig bleven en goed bleven tikken konden die Oostenrijkers blijven tikken wat ze wilden, maar kwamen ze er echt niet zo goed uit als nu is gebeurd. Hij zegt ook niet dat Oostenrijk er niks van kan, hij zegt alleen dat ze niet zo goed waren als Nederland gewoon op niveau was, wat geen hele rare uitspraak is volgens mij.

26 juni 2024 om 18:13

wanneer voetbalde nederland onder druk uit dan met reinders en schouten? Of bedoel je die wedstrijd tegen ijsland? Ik heb nl nog nooit betrapt op ergens onderuit voetballen, dat is wat koeman hoopte misschien maar ik zie het eigenlijk nooiy

26 juni 2024 om 23:13

Mwah hij zei dat Oostenrijk beter leek dan ze zijn. Dat klinkt alsof hij ze niet veel vindt voorstellen. Drukzetten is toch ook een kwaliteit? Met alleen vedettes ga je ook niet winnen hoor... Oostenrijk speelt hartstikke goed, wat boeit het dat het met lopers is? Het werkt en bij Nederland loopt het niet. Heb dit EK meer genoten van Georgië dan van Nederland bijvoorbeeld.

26 juni 2024 om 17:46

De trainer speelt hierin een grote rol. Onder Rangnick waren de spelers tot in de kleinste details voorbereid voor de wedstrijd tegen Nederland. Dit gold ook voor de teams van Van Gaal. Hij liet niets aan het toeval over. Bij Koeman is dat niet het geval.

26 juni 2024 om 18:28

Rangnick word echt onderschat naar mijn mening. Deze man is gewoon een top coach met een brein.

26 juni 2024 om 18:22

Want jij weet zo goed hoe het is om met zo'n wedstrijd bezig te zijn? Je kunt je op elk moment verspreken, dus ook na zo'n wedstrijd.

26 juni 2024 om 18:24

Aldus Kuna_mila, professioneel sport-psycholoog en Mindset Master.
Staat je cursus al te koop?

Je kan ook spijkers op laag water zoeken zeg...

26 juni 2024 om 18:45

Dus omdat je je verspreekt ben je niet professioneel bezig ? man man man... Het zijn geen woordvoerders van de regering ofzo

26 juni 2024 om 19:15

Natuurlijk kan je je verspreken. Echter gaat er hier iets heel anders achter zo'n verspreking schuil. Iets dat je niet alleen in dit moment terugziet, maar ook in het veld, zowel voetbaltechnisch als mentaal en ook na de wedstrijd in interviews.

Gewoon er niet 100% mee bezig zijn.

Prima als je weg wil kijken en dit soort zaken wil wegzetten als een simpele verspreking, maar als ik alles bij elkaar optel is er helaas meer aan de hand. Als eenieder daarvoor z'n ogen wil sluiten moet je dat natuurlijk zelf weten.

26 juni 2024 om 22:06

Die laatste linie van nederland moet gewoon een paar meter naar voren.. Onze middenvelders kunnen het niet belopen. Dat kan er allemaal uit zijn als focus maar dat lijkt me heel sterk. Het kan natuurlijk zijn dat je gelijk hebt met Reijnders in deze situatie maar het blijft een insinuatie. Je brengt het alsof je precies weet wat er in de koppies omgaat.

27 juni 2024 om 20:29

Veel regels om weinig te zeggen. Nouja das niet helemaal waar je praat nogal wat onzin.

Is gewoon een simpele verspreking en daar gaat niks achter schuil.

Oostenrijk, Tsjechië dat lijkt natuurlijk erg veel op elkaar , daar kan iedereen zich wel eens in vergissen.

Kunnen we geen oproep doen om "terug" te gaan naar de 532 formatie om dit middenveld te ontlasten. Normaal met Frenkie, Koopmeiners, De Roon, Wieffer, Q.Timber erbij had je betere opties erbij gehad voor 433. Maar we komen kracht tekort. Mijn suggestie;
Verbruggen
de Ligt, de Vrij, van Dijk
Dumfries, vd Ven
Schouten/Reijnders, Aké, Xavi
Memphis/Malen, Gakpo
Genoeg opties op de bank om het eea te wijzigen tijdens de wedstrijd als het zou moeten.

26 juni 2024 om 18:07

Ik haat 532 voor Oranje (of 541 voor Ajax). Echt verschrikkelijke afbreuk van onze identiteit. Maar ben het met je eens. Zou het net iets anders neerzetten met Ake achterin ten koste van De Vrij of De Ligt, maar 532 is misschien wel een optie deze keer.

26 juni 2024 om 18:43

Zou zelf enkel kiezen voor Fringpong ipv Schouten/Reijnders maar ben het met je eens. Gewoon 532 spelen.

Die gozer heeft net een kůtpot gespeeld en staat in de mixed zone, kan me voorstellen dat VZ niet vooraan staat in de pikorde van journalisten. Gewoon moe en er klaar mee, dan is een verspreking begrijpelijk. Hoezo spijkers zoeken op laag water. Maargoed, toch weer een lekkere titel zo natuurlijk voor je artikeltje.

Beetje offtopic maar waarom krijgen Veerman en Schouten de voorkeur boven een speler als Gravenberch? Gisteren vielen ze volledig door de mand, omdat het tempo op internationaal niveau toch echt anders is dan in de gemiddelde Eredivisiewedstrijden. Ik maak hier al jaren bezwaar tegen, maar nog steeds worden Eredivisiespelers vaak verkozen boven spelers die internationaal hun sporen al verdiend hebben. Gravenberch heeft al speelminuten gemaakt in de Premier League en Bundesliga, en ik heb het gevoel dat hij veel beter om kan gaan met de druk en het tempo op het EK.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren