voetbalzone

Reimerink: 'Ik merk aan alles dat ik bij een supergrote club zit'

Bart Kruyt15 sep 2010, 09:39
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2010, 09:39
Advertentie

Jules Reimerink kende een lekkere binnenkomer bij Energie Cottbus. De aanvaller begon tegen Karlsruher SC nog op de bank, maar mocht als invaller zijn debuut maken en redde in een spectaculair duel een punt voor zijn nieuwe werkgever: 5-5. “Dit bedenk je natuurlijk niet”, zegt Reimerink in gesprek met Voetbal International.

De van FC Twente overgenomen dribbelaar zette met één voetbeweging drie Karlsruhe-verdedigers op het verkeerde been en wipte de bal vervolgens over de uitkomende doelman. “Ik heb de goal nu een paar keer terug gezien, maar op het moment zelf dacht ik niet na. Ik kreeg de bal op de rand van de zestien en deed wat mijn gevoel me ingaf”, aldus Reimerink.

Na zijn goede invalbeurt hoopt de rechtsbuiten snel een basisplaats te kunnen bemachtigen. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Cottbus, maar ik wil wel gaan spelen”, zegt Reimerink, die vorig seizoen nog op huurbasis voor Go Ahead Eagles uitkwam. “Volgens de trainer moet ik geduld hebben en komt mijn kans vanzelf. Ik ben hier nu een maand en merk aan alles dat ik bij een supergrote club zit.”

Doelpunt van Reimerink rond 04:30

Bezig met laden …