voetbalzone

Reina: 'Als Bale naar Real Madrid vertrekt, zal ik ontzettend blij zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk19 feb 2013, 07:45
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2013, 07:45
Advertentie
/

José Reina ziet zich komende zomer niet naar Barcelona verkassen. De doelman van Liverpool is naar verluidt een van de kandidaten om het keepersgilde van de club uit Catalonië te versterken. Dit in verband met de vertrekwens van Victor Valdés, die nog wel een contract tot volgend jaar zomer heeft. Reina genoot zijn jeugdopleiding in het Camp Nou en kwam via Villarreal bij Liverpool terecht.

"Alles wat nu gezegd en geschreven wordt is uitsluitend speculatie", verzekert Reina. "Ik heb een doorlopend contract met Liverpool en ik ben hier zeer tevreden. Ik weet zeker dat Valdés zijn redenen zal hebben om Barcelona te verlaten. Dat moeten we respecteren. Hij is mijn vriend en ploeggenoot bij het nationale elftal van Spanje. Hij zal met opgeheven hoofd vertrekken, hij geeft altijd alles."

Reina ziet zichzelf niet naar de Primera División vertrekken, maar wie weet maakt Gareth Bale van Tottenham Hotspur of Liverpudlian Luis Suárez wel de overstap naar Spanje. Beiden zijn tot zeer gewilde voetballers uitgegroeid. "Ik zie Luis voorlopig nog niet in Spanje spelen. Ik denk dat hij hier blijft, hij is een geweldige voetballer. Bale? Als hij naar Real Madrid gaat, zal ik ontzettend blij zijn. Hij bezorgt me altijd handenvol werk", knipoogt de doelman. "Ook hij is een geweldige voetballer."

Bezig met laden …