voetbalzone

Reina teleurgesteld: ‘Ik had denk ik beter verdiend’

Peter Nusselder29 jul 2013, 11:32
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2013, 11:32
Advertentie

Liverpool had na het aantrekken van Simon Mignolet geen plaats meer voor José Reina, die het komende seizoen op huurbasis zal uitkomen voor Napoli. De Spaanse keeper wordt in Napels herenigd met Rafael Benítez, maar dat hij gedwongen werd om weg te gaan is Reina tegengevallen.

/

Vooral het feit dat the Reds achter zijn rug om contact legden met de Italiaanse club is Reina in het verkeerde keelgat geschoten. “Het lijkt me niet meer dan logisch dat ik teleurgesteld ben in de clubleiding van Liverpool, aangezien ze een huurovereenkomst hebben gesloten met Napoli zonder dat ik daarover was ingelicht”, laat de dertigjarige goalie weten op zijn officiële website.

“Ik dacht dat ik beter verdiend had dan dit, ook al snap ik dat er af en toe moeilijke beslissingen moeten worden genomen in het voetbal.” Uiteindelijk legt Reina zich evenwel neer bij de ontstane situatie. “Ik ben teleurgesteld dat ik geen deel uitmaak van de toekomst van Liverpool, maar hoewel het niet mijn eigen keuze is geweest om te vertrekken zal ik me er wel bij neerleggen.”

Bezig met laden …