voetbalzone

‘Rekening mee houden dat Draxler niet lang meer bij Schalke 04 speelt’

Thijs Post10 jul 2013, 18:32
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2013, 18:32
Advertentie

De toekomst van Julian Draxler is een heet hangijzer in Gelsenkirchen. Het negentienjarige toptalent van Schalke 04 staat in de belangstelling van de grootste clubs in Europa en met Champions League-wedstrijden en het WK in aantocht kan hij zichzelf nog meer in de kijker spelen. Oud-ploeggenoot Christoph Metzelder, die na afloop van vorig seizoen stopte als profvoetballer, denkt niet dat Draxler nog lang bij Schalke blijft.

/

“Als Draxler zijn speeltijd krijgt op het WK in Brazilië, dan worden de kaarten opnieuw geschud. We moeten er rekening mee houden dat hij niet lang meer voor Schalke 04 speelt”, zegt de 32-jarige Metzelder in gesprek met Sky. Draxler verlengde in mei zijn contract bij die Königsblauen en naar verluidt heeft hij een afkoopsom van 45 miljoen euro.

Hoewel pas negentien jaar, speelde de middenvelder al 75 competitiewedstrijden in de hoofdmacht van Schalke. Ook speelde hij al zes interlands voor de nationale ploeg van Duitsland. Deze zomer waren Real Madrid, Manchester City en nog een Engelse topclub al bereid om zijn afkoopsom op tafel te leggen.

Bezig met laden …