voetbalzone

Rel rondom Ronaldo in de kiem gesmoord: ‘Zo’n persoon is hij niet’

Gijs Freriks17 jun 2016, 22:40
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2016, 22:40
Advertentie

Cristiano Ronaldo kreeg het na de wedstrijd tegen IJsland (1-1) flink te verduren in de internationale media. De aanvaller kreeg kritiek omdat hij zijn ongenoegen had geuit over de tactiek van de tegenstander en boulevardkrant BILD claimde dat de Portugees na afloop respectloos had gedaan jegens Aron Gunnarsson.

/

De middenvelder van IJsland vroeg CR7 om diens shirt. “Mijn shirt ruilen? Wie ben jij eigenlijk?”, zou Ronaldo hebben geantwoord. De 27-jarige Gunnarsson neemt het nu voor de sterspeler van Real Madrid op: “Hij zei: ‘binnen’. Er waren geen problemen. Hij vroeg niet wie ik was. Zo’n persoon is hij niet, hoewel ik hem niet echt ken. Ik vroeg hem om zijn shirt en hij zei ‘binnen’. De geruchten zijn dus niet waar.”

“Het is iets wat ik erg graag wilde doen”, doelt de middenvelder van Cardiff City op het krijgen van Ronaldo’s shirt. “Ik ben een groot fan van Manchester United en hij heeft voor United gespeeld, dus daarom wilde ik shirtjes met hem ruilen.” De nationale ploeg van IJsland neemt het zaterdagavond op tegen Hongarije.

Bezig met laden …