voetbalzone

Relatie tussen Rangers en bank verbeterd door sportieve successen

Peter Nusselder05 jun 2010, 20:49
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2010, 20:49
Advertentie

De financiële positie van Glasgow Rangers blijft zorgelijk, maar de relatie met Lloyds, de bank van de Schotse club, is wel verbeterd. Volgens voorzitter Alastair Johnston heeft de kampioen van Schotland dat te danken aan de prestaties op het veld. "Het optreden van het team in het afgelopen seizoen is de verhouding met de bank ten goede gekomen", aldus de preses op de website van zijn club.

/

Desalniettemin bedraagt de schuld van The Gers nog altijd meer dan 36 miljoen euro. Johnston denkt evenwel dat de sportieve successen hebben bijgedragen aan de positie van de club. "Dat we de groepsafse van de Champions League hebben bereikt heeft een groot verschil gemaakt in onze gesprekken met de bank."

Ondertussen blijft Rangers op zoek naar geïnteresseerden die de club willen kopen. Op sportief gebied hoopt Johnston dat de ploeg blijft presteren. Trainer Walter Smith blijft daarom ook volgend seizoen. "We hebben ons uiterste best gedaan om hem hier te krijgen. Walter is een erg goede coach, zijn aanwezigheid hier is van vitaal belang voor deze club."

Bezig met laden …