voetbalzone

Remko Pasveer loopt op de training bij Ajax twee breuken op

Jeroen van Poppel20 jul 2023, 16:13
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2023, 16:13
Advertentie

Remko Pasveer is minimaal twee maanden uitgeschakeld, zo meldt Ajax op de clubwebsite. De 39-jarige doelman liep tijdens de training van donderdagochtend een vervelende blessure op. Pasveer brak twee middenhandsbeentjes van zijn linkerhand.

Pasveer was dinsdag aanvoerder van Ajax in de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (3-0 winst). Na het vertrek van Dusan Tadic naar Fenerbahçe heeft Maurice Steijn nog geen vaste eerste aanvoerder. Davy Klaassen droeg de band in de eerste helft. Ajax speelde tegen de Oekraïners met twee volledig verschillende elftallen per helft. Jay Gorter keepte de eerste 45 minuten.

Voor Gerónimo Rulli was er geen speeltijd. De doelman werd afgelopen winter voor naar verluidt acht miljoen euro weggehaald bij Villarreal en gold sindsdien als eerste keus onder de lat. Vanuit Spanje werd door El Periódico Mediterráneo gemeld dat Rulli bij Ajax heeft aangegeven terug te willen naar Villarreal. Dat is niet bevestigd vanuit de Amsterdamse club. Het zou de bedoeling zijn dat Rulli de komende oefenduels wél in actie gaat komen.

Bezig met laden …