voetbalzone

Reorganisatie bij Barcelona: 'Veel veranderingen zijn goed voor team'

Gijs Freriks07 jul 2014, 19:30
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2014, 19:30
Advertentie

Barcelona voegde afgelopen seizoen enkel de Spaanse Supercup toe aan de prijzenkast en onder de nieuwe trainer Luis Enrique hoopt men op meer successen. De selectie krijgt in ieder geval een nieuw gezicht. Onder anderen Victor Valdés, Carles Puyol en Cesc Fàbregas zijn vertrokken en Claudio Bravo, Marc-André Ter Stegen en Ivan Rakitic zijn de nieuwe gezichten.

voetbalzone

De kans is groot dat het daar niet bij blijft. Barcelona voert constructieve onderhandelingen met Liverpool om Luis Suárez te kunnen binnenhalen en Alexis Sánchez zou voor een transfer naar Arsenal staan. Pedro Rodríguez juicht de reorganisatie in ieder geval toe: "Er is een grote verandering gaande binnen de technische staf en spelersgroep, maar veel veranderingen kunnen goed zijn voor het team."

"Het is wel jammer dat aanvoerders als Valdés en Carles Puyol zijn vertrokken", vervolgt de aanvaller in gesprek met televisiestation TV3. De Spaans international verwacht dat hij zelf wel gewoon in Camp Nou blijft: "Andoni Zubizarreta (technisch directeur, red.) heeft gezegd dat ik niet te koop ben. Hij heeft me gerustgesteld, dat waren mooie woorden."

Bezig met laden …