voetbalzone

‘Reus blijft alleen in Dortmund als de club de komende jaren flink investeert’

Thijs Post18 aug 2014, 14:38
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2014, 14:38
Advertentie

De toekomst van Marco Reus wordt breed uitgemeten in de Duitse sportmedia. Bayern München-directeur Karl-Heinz Rummenigge liet zich openlijk uit over de contractueel vastgestelde afkoopsom en daar was men bij Borussia Dortmund niet van gediend. Het moddergooien tussen de Duitse grootmachten is in volle gang en Borussia Dortmund lijkt er alles aan te willen doen om te voorkomen dat Reus naar Bayern München trekt.

voetbalzone

Volgens Jürgen Kohler, oud-speler van zowel Bayern München als Borussia Dortmund, moet laatstgenoemde club flink investeren om Reus te kunnen behouden. “Het zal steeds lastiger voor ze worden om hem te behouden”, zegt Kohler tegen BILD. “Dat kan alleen als ze de komende vier of vijf jaar flink investeren. Bayern München gaat niet minder uitgeven. Aan het einde van het liedje draait het allemaal om geld.”

Ook oud-international en oud-Borussia-speler Christoph Metzelder denkt dat de kans groot is dat Reus vertrekt. “Marco heeft de ambitie om prijzen te pakken. Ik geloof dat het mogelijk is met Borussia Dortmund. Aan de andere kant, als Bayern echt serieuze interesse heeft, dan is het wel erg lastig voor hem”, klinkt het.

Bezig met laden …