voetbalzone

Reus geeft Bayern signaal: ‘Ik kan alleen herhalen wat ik al gezegd heb’

Peter Nusselder04 aug 2014, 11:34
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2014, 11:34
Advertentie

Beloftes over zijn sportieve toekomst doet hij niet, maar Marco Reus heeft een duidelijk signaal afgegeven: de 25-jarige aanvaller, die momenteel herstelt van een zware blessure, aast niet op een transfer naar Bayern München en heeft het voorlopig uitstekend naar zijn zin bij Borussia Dortmund.

voetbalzone

Der Rekordmeister nam Mario Götze een jaar geleden over van de concurrent uit Dortmund en versterkte zich deze zomer met Robert Lewandowski. Reus zou de derde speler moeten zijn die van Borussia naar München verhuist; trainer Josep Guardiola zou erop hebben aangedrongen om de Duits international nu al te halen, terwijl de vleugelspeler over een jaar voor 35 miljoen euro kan worden gekocht.

Reus benadrukt echter dat hij absoluut niet bezig is met een transfer. “Ik kan alleen maar herhalen wat ik al vaker gezegd heb: ik ben echt gelukkig dat ik voor BVB speel”, maakt de sterspeler duidelijk in gesprek met Kicker. “Bovendien is het voor mij in eerste instantie belangrijk om weer fit te worden. Zaken die later pas weer relevant kunnen worden hebben nu geen prioriteit, die komen op de tweede of zelfs derde plaats.”

Bezig met laden …