voetbalzone

Reus kan één club alvast wegstrepen: ‘We hebben al genoeg topspelers’

Gijs Freriks24 nov 2014, 21:00
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2014, 21:00
Advertentie

Marco Reus zou door een clausule in zijn contract volgend jaar zomer slechts 25 miljoen euro hoeven te kosten en meerdere clubs zouden dan ook belangstelling hebben voor de 25-jarige aanvaller van Borussia Dortmund. Bayern München heeft openlijk toegegeven interesse te hebben, maar ook onder meer Manchester City, Real Madrid en Chelsea worden genoemd.

voetbalzone

Laatstgenoemde club heeft echter géén interesse, zo gaf José Mourinho maandag tijdens de persconferentie aan, daags voor de Champions League-wedstrijd tegen Schalke 04. “Nee, we zijn totaal niet geïnteresseerd. We hoeven Marco Reus niet te hebben. De transfermarkt is gesloten en hij speelt bij Borussia. Wij hebben bovendien al genoeg topspelers voor die positie”, zei Mourinho.

De Duits international, die door een enkelblessure dit kalenderjaar niet meer in actie komt, heeft bij Dortmund nog een contract tot de zomer van 2017. De boulevardkrant BILD meldde begin november overigens dat André Schürrle van Chelsea een kandidaat is om Reus op te volgen in Westfalen.

Bezig met laden …