voetbalzone

Reus krijgt slecht nieuws en moet langer toekijken dan verwacht

Bart Kruyt10 jun 2014, 18:11
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2014, 18:11
Advertentie

De blessure die Marco Reus vrijdag heeft opgelopen is ernstiger dan in eerste instantie werd verwacht. De aanvaller van de Duitse ploeg en Borussia Dortmund ging vrijdag in de oefenwedstrijd tegen Armenië door zijn enkel en na het eerste onderzoek werd er gesproken over een revalidatieperiode van ongeveer zeven weken. Reus zal echter langer moeten toekijken.

voetbalzone

De dribbelaar is dinsdag verder onderzocht door Dortmunds clubarts Markus Braun en hij merkte op dat er ook schade in de hiel zat. Reus heeft nu te horen gekregen dat hij moet rekenen op een revalidatieperiode van drie maanden. Dat betekent dat hij de start van het nieuwe Bundesliga-seizoen zal gaan missen.

De 25-jarige Reus streed vrijdag met Artur Yedigaryan om de bal en een verkeerde beweging met zijn linkervoet zorgde ervoor dat de Duits international kermend van de pijn naar de grond ging. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht en wist al snel dat hij het WK kon vergeten. Bondscoach Joachim Löw heeft Shkodran Mustafi, een verdediger, opgeroepen als vervanger.


Bezig met laden …