voetbalzone

'Reus staat voor verrassende transfer na akkoord met Atlético'

Bart Kruyt30 dec 2014, 15:42
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2014, 15:42
Advertentie

Marco Reus is na dit seizoen voor slechts 25 miljoen euro op te halen bij Borussia Dortmund en wordt mede daardoor in verband gebracht met de nodige topclubs. Real Madrid en Bayern München werden genoemd als de belangrijkste kandidaten om Reus binnen te halen, maar als we Juan Gato moeten geloven, staat de smaakmaker van Borussia Dortmund voor een verrassende stap.

voetbalzone

Gato is werkzaam als journalist voor Punto Pelota en hij claimt dat de toekomst van Reus wel in Madrid ligt, maar niet bij Real. "Atlético Madrid heeft een akkoord bereikt met Reus", meent Gato. Het gaat hierbij om een zomertransfer; Atlético hoeft niet met Borussia om tafel, omdat na dit seizoen gewoon 25 miljoen euro moet worden overgemaakt. De Duitsers hebben dan niets meer te vertellen.

De 25-jarige Reus is bezig aan zijn derde seizoen in Dortmund, maar heeft de geplaagde ploeg van Jürgen Klopp dit voetbaljaar door blessureleed nog nauwelijks kunnen helpen. Ook nu zit de aanvaller weer in de lappenmand: Reus werd tegen SC Paderborn uit de wedstrijd geschopt en kampt met een enkelkwetsuur. Hij kan vermoedelijk in januari de groepstraining bij Dortmund hervatten.

Bezig met laden …