voetbalzone

Reus stelt Man United teleur: 'Ik ben niet bezig met een transfer'

Bart Kruyt02 jan 2014, 11:30
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2014, 11:30
Advertentie

De supporters van Manchester United hopen dat het middenveld deze maand versterkt zal worden met een spectaculaire aankoop. In de wandelgangen is de naam van Marco Reus al een paar keer gevallen: de Duits international is de smaakmaker van Borussia Dortmund en zou United wat extra creativiteit kunnen bieden. De Engelsen hoeven zich deze maand echter niet te melden.

/

Hoewel Borussia de laatste tijd totaal niet draait, is Reus niet van plan om de club in januari te verlaten. "Ik heb een doorlopend contract en ik ben gelukkig hier", zegt de dribbelaar. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet bezig ben met een transfer. Ik richt me volledig op Borussia en wil verder niet te ver vooruit kijken." Reus' contract in Westfalen loopt tot medio 2017 door.

De man uit Dortmund bereikte vorig seizoen met Borussia de Champions League-finale en hoopt dat kunstje dit seizoen te kunnen herhalen. "En natuurlijk wil ik met Duitsland wereldkampioen worden", zegt Reus. "Dat zijn zeker geen onrealistische doelstellingen. Vorig seizoen dacht ook niemand dat we de CL-finale konden halen, maar het lukte ons toch. En iedereen weet hoe goed onze nationale ploeg is."

Bezig met laden …