voetbalzone

'Revanche, maar vooral om te laten zien wat FC Twente fout heeft gedaan'

Daniel Cabot Kerkdijk01 dec 2012, 10:30
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2012, 10:30
Advertentie

Tjaronn Chery doorliep de jeugdopleiding van FC Twente, maar slaagde er niet in om in Enschede door te breken. De middenvelder is nu een van de smaakmakers van ADO Den Haag, dat zaterdag op bezoek gaat in De Grolsch Veste. "Deze wedstrijden zijn alleen maar leuk. Ik heb namelijk goede herinneringen aan FC Twente. Na mijn vertrek zijn er meer jongens weggegaan, maar als ik Sander Boschker, Nikolay Mihaylov en Wout Brama in Enschede tegenkom maken we weleens een praatje."

/

"Samen met de wedstrijd tegen Ajax is die tegen Twente de leukste wedstrijd van het seizoen", vertelt Chery aan Voetbal International. "Ik ken het stadion ook van binnen, het is alleen jammer dat ik in die anderhalf jaar geen wedstrijd voor het team heb gespeeld maar alleen op de bank heb gezeten."

Chery is zaterdag uit op revanche. "Je kunt het wel zien als een revanche, ja. Maar dan om te laten zien wat ze fout hebben gedaan. Ik heb absoluut geen haatgevoelens richting Twente, dus zie het als een sportieve manier van revancheren. Ik wil nu doelpunten maken en belangrijk worden, dat komt wel goed. Voor de winterstop wil ik op zeven goals staan."

Bezig met laden …