voetbalzone

Richarlison laat gigantische tatoeage van Neymar, Ronaldo én zichzelf zetten

Mart van Mourik13 dec 2022, 22:21
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2022, 22:21
Advertentie

Social media vormen anno 2022 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Richarlison laat ondanks de vroegtijdige uitschakeling van Brazilië een gigantische tatoeage op zijn rug zetten. Voor de spits van o Seleção was het blijkbaar een onvergetelijk WK: hij was driemaal trefzeker en de ontmoeting met oud-topspits Ronaldo liet hem tot tranen geroerd. Redenen genoeg voor Richarlison om een opmerkelijk portret van Ronaldo, Neymar én zichzelf te vereeuwigen. De aanvaller van Tottenham Hotspur deelt vier dagen na de WK-uitschakeling via zijn Instagram Story beelden van het moment dat hij de tattoo laat zetten.

Wanneer de artiest van dienst klaar is met het project is niet duidelijk, maar het hoofd van Neymar staat in ieder geval al op de rug van Richarlison. Het resultaat van het portret van de aanvaller van Paris Saint-Germain levert overigens wisselende reacties op. “Laat iemand Richarlison redden van de rest van die tattoosessie”, zo schrijft gebruiker Neymoleque bij de foto van het reeds getatoeëerde gezicht van Ney. Verder staat er ook een eerbetoon aan de zieke Pélé in tekstvorm. "Je hebt Brazilië laten lachen, Pelé", zo valt er te lezen in het Portugees.

voetbalzone
Bezig met laden …