voetbalzone

Rigters: 'Als ik bij Blackburn wil blijven moet ik het nu laten zien'

Daniel Cabot Kerkdijk03 feb 2010, 13:42
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2010, 13:42
Advertentie

Maceo Rigters leek in de eindspurt van de winterse transfermarkt op weg naar Kilmarnock, maar door het afketsen van de transfers van Benjani en Aruna Dindane haalde Blackburn Rovers-manager Sam Allardyce een streep door de verhuur van de Nederlander. "Ik had mijn spullen al gepakt en wilde al naar Schotland rijden. Toen hoorde ik iets na vijven dat het niet door zou gaan."

/

"Ik baalde er flink van, maar het betekent dat ik nu voor mijn kans bij Blackburn kan gaan", vertelt de voormalig jeugdinternational woensdagmiddag aan Sky Sports News. "Ik bekijk het overigens wel op een positieve manier. Allardyce wilde me niet laten gaan omdat er geen goede vervanger kwam en nu is het aan mij om me hier in het eerste elftal van Blackburn te knokken om te laten zien wat ik kan."

Na een succesvol EK met de Oranje-beloften maakte Rigters medio 2007 de overstap van NAC Breda naar Ewood Park. "Ik heb toen laten zien dat ik goals kan maken en dat wil ik hier ook gaan doen. Ik heb wat te bewijzen aan de fans. Mijn contract loopt na dit seizoen nog één jaar door, dus als ik hier wil blijven moet ik het nu laten zien." Rigters werd eerder uitgeleend aan Barnsley en Norwich City.

Bezig met laden …