voetbalzone

Rijkaard gaat niet naar Chili en mikt op club in Engeland of Italië

Thijs Post10 nov 2010, 14:14
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2010, 14:14
Advertentie

Frank Rijkaard zal niet aan de slag gaan als bondscoach van Chili. Dat heeft Perry Overeem, zaakwaarnemer van de bij Galatasaray vertrokken Rijkaard, laten weten tegenover de Chileense media. Rijkaard werd in het Zuid-Amerikaanse land genoemd als opvolger van de vorige week opgestapte keuzeheer Marcelo Bielsa. Ook Luis Aragonés, Gerardo Martino, Luiz Felipe Scolari en Carlos Alberto Parreira staan naar verluidt op de lijst van het land.

/

“Ik heb geen contact gehad met Chili”, verklaart Overeem tegenover El Mercurio. “Het verhaal is niets anders dan een gerucht. Voorlopig is hij bezig aan een periode van rust en hij heeft al een aantal aanbiedingen van club gehad. Hij wil kiezen tussen Europese clubs uit de Premier League of Serie A.”

De geruchten dat Rijkaard zou verkassen naar AS Roma of Liverpool, ontwijkt Overeem: “Ik denk dat het aantrekkelijk is om hem als coach te hebben. Bij Barcelona heeft hij aangetoond het vermogen te hebben manager te zijn in één van de beste competities ter wereld. Hij zal zeker binnen twee maanden aan het werk zijn.”

Bezig met laden …