voetbalzone

Rijsbergen geïrriteerd over ‘PSV-trip’: ‘Typisch, er gaat wel meer mis’

Peter Nusselder11 nov 2011, 11:51
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2011, 11:51
Advertentie

Niet iedereen is blij met de berichten dat PSV in januari op trainingskamp zou gaan in Jakarta. De Indonesische voetbalbond meldde dat de selectie van de Eindhovense club in de winterstop naar het land in Zuidoost-Azië zou komen, maar de Brabanders lieten al weten dat dit nieuws voorbarig is.

/

Volgende week wordt er in Eindhoven pas een beslissing genomen over de eventuele trip naar Indonesië. De ploeg van trainer Fred Rutten zou ook een oefenwedstrijd spelen tegen het Indonesisch elftal, dat onder leiding staat van bondscoach Wim Rijsbergen. De Nederlandse oefenmeester zegt echter ook helemaal niet van de plannen op de hoogte te zijn. “Typisch hoe het gaat bij de bond”, vertelt Rijsbergen aan Voetbal International.

Daar wilde de bondscoach het eigenlijk bij laten. “Ik heb geen behoefte te reageren op wat de bond naar buiten brengt. Er gaat wel meer mis. Er is bijvoorbeeld nog steeds geen nationale competitie”, laat de Nederlander zich nog wel ontvallen. Rijsbergen bevindt zich momenteel in Qatar, waar hij zich met zijn selectie voorbereidt op het WK-kwalificatieduel met Qatar van vrijdagavond in Doha.

Bezig met laden …