voetbalzone

Ritzmaier praat met PSV: 'Het moet allemaal wel bij elkaar passen'

Bart Kruyt06 mrt 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2014, 08:10
Advertentie

Marcel Ritzmaier gaat deze week met PSV om tafel om te praten over zijn toekomst. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor SC Cambuur en doet het daar uitstekend, maar hij wil alleen terugkeren naar Eindhoven wanneer hij daar een eerlijke kans krijgt. Ritzmaier ziet het niet zitten om een vaste bankzitter te worden, of met Jong PSV in de Jupiler League te spelen.

voetbalzone

De twintigjarige Oostenrijker wil perspectief zien in het toekomstplaatje dat PSV hem kan schetsen. "Het moet allemaal wel bij elkaar passen", zegt Ritzmaier in De Telegraaf. Zijn contract bij PSV loopt in de zomer af, maar de Eindhovenaren hebben een optie om de samenwerking met een jaar te verlengen. PSV hoopt Ritzmaier echter voor langere tijd te kunnen binden.

De middenvelder is dit seizoen een van de uitblinkers bij Cambuur, dat knap elfde staat in de Eredivisie. Ritzmaier speelde tot dusver 24 competitiewedstrijden voor de Friezen en wist daarin 3 keer te scoren. In het shirt van PSV staat de teller vooralsnog op vier competitieduels, waarin hij nog niet scoorde.

Bezig met laden …