voetbalzone

Rivaldo weet van geen ophouden en gaat spelen bij eigen club

Thijs Post18 nov 2010, 21:06
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2010, 21:06
Advertentie

Hij voetbalt nog: Rivaldo, 38 jaar oud inmiddels, heeft getekend bij Mogi Mirim uit Brazilië. Van de club, die in de hoogste competitie van de regio São Paulo uitkomt, werd de Braziliaan in 2008 ook voorzitter. Op zijn Twitter-pagina laat de voetballer weten de ploeg naar het kampioenschap van de Série A1 te willen loodsen.

/

Vítor Borba Ferreira, zoals de echte naam van Rivaldo luidt, kwam in het verleden ook al uit voor Mogi Morim. In het seizoen 1992/93 speelde hij dertig wedstrijden voor de hoofdmacht van het team, alvorens naar topclub Corinthians te verkassen. Daarna begon de wereldvoetballer van het jaar 1999 aan een tocht die hem onder meer bij Barcelona, AC Milan, Olympiakos en AEK Athene bracht.

Tot voor kort was Rivaldo actief in Oezbekistan, waar hij 33 doelpunten maakte en tevens tien miljoen euro opstreek. In augustus maakte hij openbaar weg te gaan bij de club. Rivaldo kwam in zijn carrière bovendien tot 74 interlands voor Brazilië, waarin hij 34 treffers wist te produceren.

Bezig met laden …