voetbalzone

'Rivaliteit met Barça zorgt ervoor dat ik meer gevoelens voor Real heb'

Daniel Cabot Kerkdijk26 okt 2011, 13:05
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2011, 13:05
Advertentie

Bij Barcelona heeft men ongetwijfeld met verbazing kennisgenomen van enkele uitspraken van Mauricio Pochettino, trainer van Espanyol. De clubs uit Barcelona onderhouden al jaren een meer dan uitstekende relatie, afgezien van akkefietjes tussen ex-preses Joan Laporta met zijn collega's. Het is daarnaast bekend dat diverse spelers van Barcelona en Espanyol goed met elkaar bevriend zijn.

/

'Barcelona is onze aartsvijand, maar ik voel sowieso meer voor Real Madrid", geeft Pochettino, in het verleden een zeer gewaardeerd verdediger van Espanyol, woensdag echter in diverse Spaanse media te kennen. "Iedere club heeft zo zijn stijl, maar Real Madrid is altijd mijn favoriete club geweest."

"De rivaliteit met Barcelona zorgt ervoor dat ik meer gevoelens voor Real Madrid dan Barcelona heb", vervolgt de Argentijn. "Het is en blijft de aartsrivaal van mijn werkgever, Espanyol." Het is onduidelijk of Espanyol later deze week met een officiële verklaring zal komen. Het merendeel van de supporters van Espanyol heeft meer gevoelens voor de stadsgenoot dan voor het Real uit de hoofdstad.

Bezig met laden …