voetbalzone

River Plate en Buonanotte ruziën over 'verdwenen' zeven ton

Erik van Dam11 aug 2011, 23:06
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2011, 23:06
Advertentie
/

River Plate en Mario Buonanotte, de vader van Diego, zijn verwikkeld geraakt in een hevige strijd. De 23-jarige aanvaller verbond zich deze zomer aan Málaga, dat 4,5 miljoen euro naar River Plate overmaakte als transfersom. Volgens de officiële afspraken heeft Buonanotte recht op vijftien procent van de transfersom, 675.000 euro. De familie van de speler wacht echter nog steeds op het geld.

Diverse Argentijnse media maken melding van een speciale persconferentie, die vrijdag werd belegd door Daniel Passarella. De voorzitter van River Plate spreekt tegen dat de club Buonanotte nog steeds zijn beloofde geld moet geven. “Hij liegt”, klonk het tijdens het persgesprek. Volgens hem heeft de familie Buonanotte een cheque gekregen om het geld te innen, en is die cheque er nu niet meer.

“Ik heb niet met Diego besproken wat hij met zijn geld ging doen. Dat is zijn probleem. Iemand is blijkbaar in de war”, aldus de oud-voetballer. Vader Buonanotte komt met een andere versie van de gebeurtenissen. “Mijn zoon heeft de cheque tijdens de onderhandelingen gezien, maar nooit geïnd. Maar we gaan naar de rechter. Voor ons is het heel helder hoe het zit, maar pijn doet het mij zeker. De zaak ligt nu in handen van onze advocaten”, aldus Buonanotte senior.

Bezig met laden …