voetbalzone

Robben bevestigt wens: ‘Omdat ik me hier ongelooflijk goed voel’

Peter Nusselder22 jan 2014, 11:17
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2014, 11:17
Advertentie

Arjen Robben ligt nog tot medio 2015 vast bij Bayern München en er is dus niet direct haast geboden met een mogelijke contractverlenging van de vleugelspits, maar het is duidelijk dat de Nederlander een langer verblijf bij de Duits kampioen wel ziet zitten. Robben maakt zich overigens geen zorgen.

voetbalzone

Hoewel ploeggenoten als linksback David Alaba, centrumverdediger Jérôme Boateng en rechtsback Rafinha al hun handtekening hebben gezet onder een nieuwe verbintenis met der Rekordmeister, weet de Oranje-international nog niet waar hij aan toe is. “Maar de situatie is heel eenvoudig: ook al hebben er nog geen gesprekken plaatsgevonden, de intentie om te verlengen is er bij iedereen”, vertelt Robben aan Sport1.

“Ik ben in ieder geval ook zeker bereid om bij te tekenen”, laat de buitenspeler weten. “Ik heb al herhaaldelijk gezegd dat ik graag bij Bayern blijf, omdat ik me bij deze club ongelooflijk goed voel. Net als Franck Ribéry wil ik hier nog lang blijven voetballen en veel prijzen winnen. Ik ga op een ontspannen manier met de situatie om”, geeft Robben te kennen.

Bezig met laden …