voetbalzone

Robben: ‘Blijft mijn club, super om te zien dat er nieuw talent aan komt’

Thijs Post13 aug 2013, 14:09
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2013, 14:09
Advertentie

Richairo Zivkovic maakt indruk bij FC Groningen. De pas zestienjarige aanvaller heeft weliswaar geen basisplaats en trainer Erwin van de Looi brengt hem rustig, maar in twee invalbeurten wist de jongeling al twee keer te scoren. Zivkovic is nu de jongste doelpuntenmaker ooit voor FC Groningen en daarmee pakte hij het record af van Arjen Robben.

/

“Het blijft toch mijn club, dus ik vind het super om te zien dat er weer nieuw talent aankomt. Ik hoop van harte dat hij de stappen kan gaan maken en dat hij in eerste instantie belangrijk is voor Groningen. Voor die jongen zelf hoop ik dat hij een mooie carrière tegemoet gaat. Hij is nog maar zestien, dus hij heeft nog even te gaan”, zegt Robben in gesprek met BNR.

Zivkovic zal waarschijnlijk dromen van een carrière als die van de 29-jarige Robben. De international transfereerde van FC Groningen naar PSV en speelde nadien bij Chelsea, Real Madrid en Bayern München. Robben werd in ieder land kampioen en vorig seizoen schoot hij Bayern München naar de eindzege in de Champions League.

Bezig met laden …